]] بر اساس قرار داد منعقده مابین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری ترکیه اخذ ویزا برای شهروندان ایرانی که قصد عزیمت به کشور ترکیه را دارند الزامی نمیباشد.[[

]]   حداکثر مدت اقامت مجاز (بدون ویزا) در کشور ترکیه به ازای هر 180 روز 90 روز می باشد. [[

برای افراد خارجی داشتن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار پس از پایان مدت ویزای قبلی الزامی می باشد.

اخذ ویزا از طریق مراجعه به سفارتخانه ها و یا سرکنسولگری های دولت ترکیه امکان پذیر می باشد. با دارا بودن ویزای معتبر نیاز به اخذ پروانه ی اقامت به مدت 90 روز نمی باشد.

همچنین مراجعه به دایره ی امور اتباع بیگانه ی ادارات پلیس کشور ترکیه و ثبت نام برای کسانی که قصد کار- اقامت و یا ادامه تحصیل در این کشور را دارند بدون در نظر گرفتن وضعیت ویزای اخذ شده الزامی می باشد. تنها کسانی که قصد اخذ ویزای سیاحتی و یا تجاری دارند می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتیwww.evisa.gov.tr و تکمیل اطلاعات مربوطه (پس از تایید تقاضای مربوطه) هزینه ی ویزای مربوطه را بصورت آنلاین پرداخت و ویزای خود را اخذ نمایند.

عملیات مربوطه به اخذ ویزای دانشجویی

دانش آموزان و دانشجویان خارجی تبار که قصد ادامه تحصیل در کشور ترکیه را دارند ، قبل از عزیمت به کشور ترکیه با دریافت نامه پذیرش جهت شرکت در دوره های آموزش زبان ترکی که از طریق مراکز همسان سازی تحصیلی وزارت آموزش و پرورش ترکیه اعطا می گردد و یا با اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشورمی توانند به سفارتخانه ها و یا کنسولگری های دولت ترکیه در شهریا کشور متبوع خود مراجعه نموده و با اخذ ویزای تحصیلی که از طریق این مراجع صادر می گردد وارد کشور ترکیه شوند.

دانش آموزانی که قصد ثبت نام در دوره های آموزشی آکادمی پوزا را دارند می توانند با مراجعه به دفاتر آکادمی و ارسال صفحه نخست (صفحه عکسدار) پاسپورت خود از طریق پست الکترونیک و یا نمابر نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نمایند. آکادمی مدارک لازم و برگه ی پذیرش مربوطه جهت اخذ ویزای تحصیلی را برای دانش آموزان عزیز ارسال می نماید.

دانش آموزانی که ویزای تحصیل خود را اخذ نموده اند با عزیمت به ترکیه پس از تکمیل فرآیند ثبت نام و تعیین آدرس محل زندگی در این کشور و انجام عملیات مربوط به بیمه سلامت و تکمیل مراحل مربوطه می توانند جهت اخذ پروانه اقامت به مراکز پلیس این کشور مراجعه نمایند.

عملیات مربوط به اخذ پروانه اقامت

بر اساس قانون5683 دولت ترکیه مبنی بر سیاحت و اخذ پروانه اقامت توسط افراد خارجی تبار، مراجعه به دایره ی امور اتباع بیگانه ادارات پلیس مراکز استان و انجام اقدامات لازم جهت اخذ پروانه ی اقامت حداکثر ظرف 30 روز پس از ورود به کشور ترکیه الزامی می باشد.

همچنین مراجعه به دایره امور اتباع بیگانه در صورت انقضا تاریخ اعتبار پروانه اقامت حداکثر ظرف مدت 15 روز و یا مراجعه جهت تمدید پروانه اقامت قبل از خاتمه اعتبار الزامی است. ضمنا اعلام مواردی از قبیل تغییر آدرس محل زندگی ظرف 48 ساعت تغییر در وضعیت مدنی اعم از (ازدواج ،طلاق ،وفات)ظرف 15 روز و مفقودی و یا مخدوش گردیدن پروانه  اقامت به دایره ی امور اتباع بیگانه اجباری است.

افراد پس از اتمام تحصیلات خود ، جهت انجام آمادگی های لازم برای بازگشت به کشور خود و یا گذراندن دوران تعطیلات و یا ادامه  ارتباط  با محیط آکادمی خود برای مدتی دیگر می توانند نسبت به اخذ پروانه اقامت برای حداکثر به مدت 6 ماه اقدام نمایند.این مجوز صرفا یکبار صادر می گردد.

در ظرف این مدت مشاورین آکادمی در کلیه ی زمینه ها دانش آموزان عزیز را همراهی می نمایند برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر آکادمی پوزا تماس حاصل فرمائید.